Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Apartman Molnár, Bük

Egyszerű helyfoglalás itt: Apartman Molnár és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Bük (Bükfürdö) foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Apartman Molnár (Apartmanok), szállás Bük (Bükfürdö), de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Apartman Molnár. Minden foglalt szobának itt: Apartman Molnár lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Apartman Molnár milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Apartman Molnár mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

9.8

Apartman Molnár (Apartmanok), Bük

Nefelejcs utca 5, Bükfürdő, Bük, Magyarország (Szálláshely a térképen)

Apartman Molnár
Apartman Molnár 1Apartman Molnár 2Apartman Molnár 3Apartman Molnár 4Apartman Molnár 5Apartman Molnár 6Apartman Molnár 7Apartman Molnár 8Apartman Molnár 9Apartman Molnár 10Apartman Molnár 11Apartman Molnár 12Apartman Molnár 13Apartman Molnár 14Apartman Molnár 15Apartman Molnár 16Apartman Molnár 17Apartman Molnár 18
Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Apartman Molnár)

Általános

wifi a szállás egész területén

Szabadidős lehetőségek

teniszpálya, golfpálya (3 km-en belül), horgászási lehetőség, túrázás, kerékpározás, bowling, lovaglás, fallabda

Közlekedés

reptéri transzfer, ingyenes kerékpárhasználat, transzferszolgáltatás (felár ellenében), reptéri transzfer (felár ellenében), transzfer a reptérről, transzfer a reptérre, transzferszolgáltatás

Közös helyiségek

kert, terasz

Egyéb

nemdohányzó szobák, összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó

Általános feltételek (Apartman Molnár)

Érkezés (órától): 13:00

Távozás (óráig): 10:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

No creditcards accepted, only cash

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Fontos információk (Apartman Molnár)

Érkezése várható idejéről előre tájékoztassa a Apartman Molnár illetékeseit. Ezt foglaláskor a „Megjegyzések és különleges kérések” mezőbe írhatja, vagy közvetlenül a szálláshoz is fordulhat a visszaigazoláson olvasható elérhetőségek egyikén.