Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Gerti Haus, Bük

Egyszerű helyfoglalás itt: Gerti Haus és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Bük (Bükfürdö) foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Gerti Haus (Apartmanok), szállás Bük (Bükfürdö), de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Gerti Haus. Minden foglalt szobának itt: Gerti Haus lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Gerti Haus milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Gerti Haus mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

9.5

Gerti Haus (Apartmanok), Bük

Kölcsey u. 14., Bük, Magyarország (Szálláshely a térképen)

Gerti Haus
Gerti Haus 1Gerti Haus 2Gerti Haus 3Gerti Haus 4Gerti Haus 5Gerti Haus 6Gerti Haus 7Gerti Haus 8Gerti Haus 9Gerti Haus 10Gerti Haus 11Gerti Haus 12Gerti Haus 13Gerti Haus 14Gerti Haus 15Gerti Haus 16Gerti Haus 17Gerti Haus 18Gerti Haus 19Gerti Haus 20Gerti Haus 21Gerti Haus 22Gerti Haus 23

A Gerti Haus szálláshelye Bük városában található, egy csendes helyen, 3 km-re a termálfürdőtől. Önellátó szállást kínál, ingyenes Wi-Fi-vel, terasszal, grillezési lehetőséggel és saját parkolóval, 12 km-re az osztrák határtól.

A lakás a kertre néz, és a nappaliban kábel-TV-vel ellátott. A házban jól felszerelt konyha és 2 fürdőszoba is rendelkezésre áll, zuhanyzóval.

Egy étterem és egy élelmiszerbolt egyaránt 5 perces sétával elérhető a háztól, míg a piac és a buszmegálló a város központjában, 500 m-re található.

Bük pályaudvara 1,5 km-re helyezkedik el a Gerti Haus épületétől. A szálláshely díjmentes oda-vissza transzfert kínál a vasútállomásra.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Gerti Haus)

Általános

wifi a szállás egész területén

Szabadidős lehetőségek

kerékpározás, túrázás

Étkezés

grillezési lehetőség

Közlekedés

transzferszolgáltatás, ingyenes transzferszolgáltatás

Közös helyiségek

terasz, kert

Egyéb

családi szobák

Általános feltételek (Gerti Haus)

Érkezés (órától): 14:00

Távozás (óráig): 10:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

No creditcards accepted, only cash

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Fontos információk (Gerti Haus)

Érkezése várható idejéről előre tájékoztassa a Gerti Haus illetékeseit. Ezt foglaláskor a „Megjegyzések és különleges kérések” mezőbe írhatja, vagy közvetlenül a szálláshoz is fordulhat a visszaigazoláson olvasható elérhetőségek egyikén.